Έπεσε στο κενό η συγχώνευση Κεραυνού Aιγίου και Αστέρα Τεμένης

Γιώργος Χρηστίδης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΙ∆ΗΣ: «Αν γίνει συγχώνευση θα πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και στο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο µεγαλύτερος λόγος που δεν προχωράµε”

 

Φαίνεται ότι η ιδέα της συγχώνευσης Κεραυνού Αιγίου και Αστέρα Τεµένης ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι οµάδες µπάσκετ  και ποδοσφαίρου του Αστέρα Τέµενης έχουν ίδιο ΑΦΜ και λειτουργούν από κοινού. Μιλώντας στον “ΤΥΠΟΣπορ” ο Γιώργος Χρηστίδης – πρόεδρος της µπασκετικής οµάδας της Τεµένης δήλωσε:

– «Αν γίνει συγχώνευση θα πρέπει να γίνει συγχώνευση ταυτόχρονα και  µε το ποδόσφαιρο. Η οµάδα µπάσκετ  Τέµενης, µε την οµάδα ποδοσφαίρου Τέµενης έχουν τον ίδιο ΑΦΜ. Ωστόσο ο Κεραυνός δεν το θέλει αυτό. Οπότε αυτός είναι ο µεγαλύτερος λόγος που δεν προχωράµε. 

Αν ο Κεραυνός ανέβαινε στην Γ’ Εθνική, αµέσως – αµέσως θα πηγαίναµε µε τον Α.Φ.Μ. του Κεραυνού. Αφού η οµάδα του Κεραυνού δεν ανέβηκε δεν µπορούµε να προχωρήσουµε. Εµείς δεν µπορούµε να φύγουµε από το ποδόσφαιρο, να αλλάξουµε ΑΦΜ γιατί θα πρέπει να πέσουµε κατηγορία. ‘Εχουµε ήδη κρατήσει τον προπονητή και ξεκινάµε την προετοιµασία για τη νέα χρονιά». 

Τις περασµένες ηµέρες η διοίκηση του Αστέρα προχώρησε την παρακάτω δήλωσε:

– «Η οµάδα µας, µετά την επιτυχηµένη της πορεία στη National League 2, προετοιµάζει µε αισιοδοξία την επόµενη αγωνιστική χρονιά. Η δυναµική πρώτη παρουσία της οµάδας µπάσκετ την προηγούµενη σεζόν αποτελεί τη βάση για ακόµα περισσότερες επιτυχίες και προκλήσεις. Κατάφερε να κερδίσει σηµαντικούς αγώνες, να αντιµετωπίσει µε επιτυχία δύσκολους αντιπάλους και να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο».

Συνεχίζει ο Ξενούλης  στο «τιµόνι» του Αστέρα

Η οµάδα του Αστέρα Τέµενης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της µε τον κόουτς Άρη Ξενούλη, για 5η συνεχή χρονιά. Μετά από 2 ανόδους και πρωταθλήµατα, αλλά και την δύσκολη πρώτη χρονιά στη National League 2, ο κόουτς θα αναλάβει και το δύσκολο έργο της καθιέρωσης. Του ευχόµαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του.