Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν τα τρόφιμα στην κατάψυξη είναι σε καλή κατάσταση για να καταναλωθούν.
Είναι γνωστό ότι δεν κάνει τα τρόφιμα που είναι καταψυγμένα να αποψυχθούν και να καταψυχθούν εκ νέου. Είναι επιβλαβές για την υγεία μας.
Οπότε τι κάνουμε για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έκλεισε το ψυγείο και δεν έλιωσαν τα τρόφιμα
Ορίστε μία απλούστατη πρόταση: Θα πάρετε ένα μπολ και θα το γεμίσετε νερό. Θα το βάλετε στην κατάψυξη ή στον καταψύκτη μέχρι να γίνει πάγος.
Μόλις γίνει πάγος θα βάλετε επάνω του ένα κέρμα και θα το αφήσετε στην κατάψυξη. Μόλις γυρίσετε ανοίξτε την κατάψυξη και άμα δείτε το κέρμα στον πάτο του μπολ σημαίνει ότι είχε πέσει το ρεύμα, τα τρόφιμα είχαν ξεπαγώσει και ξαναπάγωσαν.