Με Alexander Payne, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Εύα Νάθενα η τελετή λήξης στο “Πολύκεντρο” Αιγίου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» (AISFF), ρίχνει την αυλαία της φετινής εντυπωσιακής 3ηδιοργάνωσης την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 20:00 στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου στο Αίγιο.

Η τελετή λήξης περιλαμβάνει την βράβευση των διακριθέντων ταινιών από τις κριτικές επιτροπές αλλά και τα βραβεία κοινού. Τιμώμενα πρόσωπα της τελετής, ο βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθέτης AlexanderPayne η καταξιωμένη ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η σκηνοθέτρια Εύα Νάθενα.

Μετά το τέλος της απονομής των βραβείων θα ακολουθήσει προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Φόνισσα» με τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Εύα Νάθενα, να απαντούν στα ερωτήματα του κοινού.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» διοργανώνει ο Δήμος Αιγιαλείας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Χρυσός Χορηγός: HELESI – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ

Χορηγοί: Kατασκευή ATE, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, Mega Spilaio, ΤΙΤΑΝ, ΙΚΤΕΟ Αιγίου, On Green και Ελαιόλαδα Λιανός.

Υποστήριξη: Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ΣΠΟΑΚ «ΑΡΙΩΝ», Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος, , WIFT GR, Greek Society of Cinematographers.

Αιγίδα: Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

 

AISFF3 24-30 Ιουνίου2024

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

https://www.aigiofilmfestival.gr/wp-content/uploads/2024/06/AISFF3-Orologio-programma.pdf