ΠΕΣ: Στα 2,10 ευρώ το κιλό η σταφίδα!

Στα 2,10 ευρώ (µε ΦΠΑ 2,37€) αποφασίστηκε η τιµή της σταφίδας “Βοστίτσα”, µετά από τη συνεδρίαση του ∆.Σ. της Παναιγιαλείου Ενώσεως Συνεταιρισµών.

Όπως ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Σ. κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, σε ανάρτησή του, η τιµή αυτή είναι  η µεγαλύτερη µέση τιµή που έχει δοθεί ποτέ στην σταφίδα και  αφορά σε όλους όσοι διέθεσαν το προϊόν τους από τον Ιούλιο και από το πρώτο κιλό!

 Ο κ. Μιχαλόπουλος σε ανάρτησή του αναφέρει:   Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους σταφιδοπαραγωγούς που µας εµπιστεύτηκαν τον κόπο τους και την αγωνία τους . Η σταφίδα βρίσκεται σε σταυροδρόµι, να µείνουµε ενωµένοι δίπλα ο ένας στον άλλο . Τέλος θέλω να συγχαρώ και δηµόσια τον κ. Μίλτο Σταυρόπουλο και σαν διευθυντή και ως άνθρωπο για τον τρόπο που εµπορεύεται το προϊόν και λειτουργεί µέσα στην οργάνωση”.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Π.Ε.Σ. δίνει διαρκώς µεγάλους αγώνες για να διεκδικήσει την καλύτερη τιµή για τον παραγωγό, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αγροτών, ενώ µε εκθέσεις της ανά τον κόσµο έχει κάνει διεθνώς γνωστά τα τοπικά µας προϊόντα σταφίδα και λάδι!