Για τη σοκολατόπιτα
300 γρ.Κάστανα,βρασμένα και αλεσμένα στο multi
35 γρ. Καρύδια,τριμμένα
140 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική
100 γρ. Σιμιγδάλι,ψιλό
180 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές
120 ml. Ηλιέλαιο
25 ml. Κονιάκ
½ κ.γ. Σόδα,μαγειρικής
½ κ.γ. Γαρύφαλλο, τριμμένο
½ κ.σ. Κανέλα, τριμμένη
10 γρ. Μπέικιν πάουντερ
2 Αυγά, medium, ξεχωριστά ο κρόκος από το ασπράδι
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com