Ψυχράμη: “Εύχομαι στον κ. Ανδριόπουλο να πετύχει την πραγματική συναίνεση και συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου και της κοινωνίας”

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης “Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο” και πρώην αντιδήμαρχος κ. Βασιλική Ψυχράμη,  μιλώντας στον “Τύπο της Αιγιάλειας” και σχολιάζοντας την διάδοχη κατάσταση στο Δήμο Αιγιάλειας ανέφερε:

“Η έχουσα την πλειοψηφία παράταξη του Δήμου μας, αποφάσισε ποιος είναι ικανός να ηγηθεί και να αναλάβει τα υψηλά καθήκοντα του Δημάρχου και να φέρει την ανάπτυξη στον τόπο μας, που όλοι προσδοκούμε.

Εύχομαι ολόψυχα στον νέο Δήμαρχο κ. Τάκη Ανδριόπουλο να ανταποκριθεί και να επιτύχει στο έργο του, διότι αυτό σημαίνει ανάπτυξη που θα του δώσει τη δυνατότητα να απαλλάξει τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και τους αγρότες, που δεν βιώνουν και τις καλύτερες μέρες, γεγονός που γνωρίζει κι ο ίδιος ως αγρότης, από τα εξωφρενικά και δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, που η δημοτική αρχή τον τελευταίο χρόνο επέβαλε (85% αυξήσεις σε όλους, με θλιβερή εξαίρεση τις άνω του 500% (!) αυξήσεις στις συνεταιριστικές οργανώσεις).

Επίσης, εύχομαι στον Δήμαρχο κ. Τάκη Ανδριόπουλο να επιτύχει τη συνεργασία όλων, με τη μετριοπάθεια που τον διακρίνει σαν χαρακτήρα και να αλλάξει το ύφος διοίκησης, επιδιώκοντας την πραγματική συναίνεση και συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου και της κοινωνίας.

Υπό αυτό το πρίσμα, όσον με αφορά, θα συμβάλω, όπως πράττω μέχρι σήμερα, ώστε να επιτύχει ο Δήμος μας τα καλύτερα για τον τόπο και για τους συμπολίτες μας.

Καλή επιτυχία δήμαρχε!”